Quantcast
Channel: Madblogs.dk
Viewing all 81480 articles
Browse latest View live

I 7. Himmel: 2. Uge på Food College

$
0
0
Om lidt begynder 3. uge på Food College Aalborg. Uge 2 virker allerede lidt langt væk. Men det er absolut ikke fordi jeg keder mig, tvært imod.

I ugens løb har vi været igennem opskæringskalkulation, ernæring, grovopskæring af skinke og okseinderlår, desserter og leverprodukter. Fredag snakkede vi vist mest sne og lidt egenkontrol. 

Her kommer lidt billeder fra ugen; 

Roastbeef skåret af okseinderlår. Snøret og klar til salg!

Tern og strimler af okseinderlår til gullasch og stroganoff.

Pandekager med hvidechokoladecreme og citronconfit

Chokoladekonfektkage med chokoladeskum og hindbærspejl

I næste uge skal vi lave suppe... bum bum! Men nu må vi se.

Af andre nyheder kan jeg fortælle at jeg har fået smadret mit sidespejl på bilen af en sneplov... det gør mig gal. 

Noget i ovnen hos Bagenørden: Bagenørdens bedste kringle ? galopkringle med marcipanremonce

En blog om mad, mad, mad. Og dessert.: Madplan: Uge 3

$
0
0

Mandag: Fyldig karrysuppe med ris - denne gang med rejer og ananas i stedet for kylling og fersken

Tirsdag: Laks med frisk spinat, stuvet spinat og pinjekerner

Onsdag: Burger med hjemmelavede onion rings og barbequedressing

Torsdag: Osso buco (løseligt baseret på Brdr. Prices opskrift)

Fredag: Andelår med grillet polenta

Lørdag: Jeg var alene hjemme og spiste frisk spinat med ostesauce

Søndag: Stegte ris med kål, løg og peber

Anders Madunivers: Madklubben Vesterbrogade

$
0
0



Lørdag aften og næste punkt på weekendens hyggetur i København var en tur på Madklubben Vesterbrogade. Vi havde hjemmefra bestilt bord til kl. 21.00, for så havde vi ikke tidsbegrænsning på vores bord, hvilket man normalt har. For konceptet på Madklubben er billige priser, høj kvalitet på maden. Men så kræver det også at der kommer nogle gæster igennem butikken og det skal jeg da lige love for at der gjorde.
Vi var i god tid og var fremme ti minutter i ni og blev mødt af hektisk aktivitet i restauranten, mad og vin der i høj fart blev ekspederet ud til de sultne gæster og ved indgangen stod aftenens vært og tog imod folk der havde reserveret bord og havde man ikke det så var der ikke noget at gøre, så måtte man vende tilbage en anden god gang, for denne aften var fuldt booket op.
Men efter at have ventet på vores reserverede bord i ca. 20 min. var sulten da ikke blevet mindre.
Men nu kunne herlighederne godt begynde og forventningerne var ret høje, især fordi vi sidste år besøgte søster restauranten i Store Kongensgade med stor succes.
Med menuerne plantet i favnen og med en kort velkomst af en af tjenerne var vi overladt til os selv at finde ud af hvad maven lystede.
Konceptet er enkelt 1 ret koster 100,- 2 retter 150,-  3 retter 200,- og 4 retter 250 ,-
Vi hoppede alle på 3 retter og jeg gik efter en god omgang herre mad. Tatar med en svampe mayo til forret og en ordentlig omgang oksemørbrad med artiskokker, ovnbagte gulerødder og friske tomater med en kraftig glace til, denne servering var for 2 personer. Desserten blev til en oste servering med 2 gode oste og rug chips.
Vin kortet var også dejligt overskueligt og delt op i kategorier så man kunne se hvilken gruppe vin tilhørte og hvad de forskellige passede godt til.
I det hele taget er menu kortene meget forklarende da det på madklubben er overlagt til gæsten selv at hente information og samtidig selv skænke i glasset. For det er en del af konceptet at klare sig selv for at holde prisen nede. Så mad og vin bliver placeret på bordet uden forklaring, for det er der ikke tid til, men har man spørgsmål bliver de selvfølgelig besvaret.

Tilgengæld så fejler maden ingenting, den er mildest talt perfekt. Lækker tatar med gode smagsindtryk og den rene vare.
Hovedretten viste sig at blive noget af et projekt. På bordet kom en plade med 1,5 kilo oksemørbrad og en kniv og så var der serveret, med kommentaren at hvis vi havde brug for mere kød skulle vi bare sige til. Dette blev der dog ikke brug for, da vi jo kun var 2 til at klare denne krabat. Til gengæld smagte det helt fantastisk og var utroligt mør og perfekt medium stegt. Tilbehøret var også dejligt passende og som tilvalg havde vi købt stegte kartofler. Rigtig mandemad og mere end rigeligt, faktisk lidt vulgært mængde af kød, men så er der da noget at tale om bagefter.
De andre ved bordet fik henholdsvis braiserede svinekæber og bagt torsk med rosenkål også de var meget tilfredse med resultatet.
Min oste anretning var enkel smagfuld og præcis, lige hvad man havde behov for og dertil et glimrende glas portvin.

Generel set var det en rigtig god aften, dog var der et par småting der generede. Det ene var den utroligt høje lounge musik der sammen med larmen fra den fyldte restaurant gjorde det svært at føre en samtale. Dernæst var betjening meget svingende og flere gange kom de drikkevarer vi havde bestilt ikke eller noget forkert kom, tilgengæld var de lynhurtige til at komme med det rigtige og generelt set ventede i ikke ret længe på maden og drikkevarer, hvilket de skal have ros for, for travlt det var der bestemt denne lørdag aften så på trods at et par småting skal Madklubben Vesterbrogade sammen med vores efter middagen drink have 4 ud af 5 stjerner for en rigtig god oplevelse i høj klasse.


Hverdag på Æblelunden: LCHF - Ny livsstil skal afprøves

$
0
0


Årets første ferie er overstået og selv om det var en aktiv en af slagsen så har vi hygget os lige lidt vel rigeligt. For mit vedkommen betød ferien også tid til tanker om mad, familielivet, venskaber, jobsituation og meget mere. Herhjemme er vi enige om at noget skal ske i 2014 og det første 'projekt' vi tager hul på er ÆNDRING AF LIVSSTIL! 

Jeg brugte bl.a. en del af ferien på at læse om forskellige livsstile eller kure om man vil. Umiddelbart er LCHF livsstilen der tiltaler mig mest og som jeg tænker passer bedst til vores familie. Jonas har udover sin ADHD, altid i perioder haft problemer med sin mave, jeg har problemer med hovedpine og til tider også maven, for lavt stofskifte og så mine skavanker med min dårlige ryg.

Jeg har fundet flere gode blogs og sider på nettet som jeg tænker jeg vil komme til at gøre god brug af.  Og jeg håber at kunne dele lidt af vores erfaringer og oplevelser her på min egen blog. Hvis nogen af jer læsere har gode råd, anbefalinger af web's eller bøger så sig endelig til ?

Kunster på køkkenbordet: Således mestrer man kunsten at spire spirer

$
0
0

Spirede kikærter, 1 døgn efter første iblødsætning
Det er vintertid. Måske ikke sådan helt hvis man kigger på termometret, men januar er nu en gang taget i ed på sin eksistens som vintermåned, og det får indflydelse på variationen og udvalget af grøntsager. 
Man har kigget på de røde hænder (og vindueskarm, og forklæde, og...), når rødbederne er skrællet. Man har smagt jordskokker i minimum 3 nye varianter. Spist grønkål og knoldselleri - for ikke at tale om pastinak og persillerod. Det er for tidligt at blive træt af de kære rødder, og tomater og grøn salat er simpelthen bare ikke noget, man taler om for tiden. 

Se, da er tiden kommet til at introducere en lille føljeton her på bloggen, som simpelthen ikke kan undværes. Spirer. Spirer, spirer, spirer. 

Det tager tid, men kræver til gengæld en minimal indsats af den, der gerne vil spire spirerne. 
  • Tag en håndfuld lucernefrø, kikærter, hele hvedekorn, azukibønner, de puy linser eller mungbønner og sæt dem i blød en halv dags tid*. 
  • Hæld dernæst alt væske fra og lad de kommende spirer stå på køkkenbordet i et syltetøjsglas el. lign. med film henover låget - ikke i direkte sollys. 
  • Skyl grundigt et par gange om dagen de næste par døgn, indtil spirerne er som du gerne vil have dem. De kan stort set spises fra det øjeblik, hvor en lille spire titter frem.
  • Kom spirerne på køl, hvor de kan opbevares ca. 5 dage.
Værd at vide:
Spirerne må ikke lugte muggent - og det kommer de heller ikke til, hvis du dels sørger for at skylle spirerne omhyggeligt min. 2 gange om dagen, dels lader vandet dryppe godt fra, hver gang du skyller dem.

*En virkelig vigtig ting er, at du ikke ukritisk må bruge alle typer, bønner, ærter eller linser til dette projekt.  Nogle bælgfrugter har et højt indhold af naturlige toksiner, som du ikke ønsker at udsætte kroppen for. 
Der er nærved 40 forskellige typer spirer og bønner, man godt må spise - og det er en mindre videnskab at navigere i. Derfor vil jeg blot anbefale ovenstående nævnte eksempler, som man sikkert kan kaste sig ud i at dyrke selv. 


De Puy linser før iblødsætning

De Puy linser , første døgn efter 1. iblødsætning

Følgende hjemmeside kan anbefales, hvis man bliver grebet af sporten: Friske spirer Her finder du gode råd og mere konkret viden indenfor emnet. Her kan du også læse om egnede sorter, næringsindhold, m.v.

Næringsværdien i spirer er nemlig betragtelig - og siden transporten udelukkende drejer sig om ½ meter fra køkkenbord til køleskab, står du med en råvare af temmelig høj værdi. Spis!

MADEN I MIT LIV!: Madskolen i Bolivia?

$
0
0
Dette her indlæg skal ikke handle om mad i traditionel forstand – og så alligevel! For i La Paz i Boliva, har udviklingsorganisationen IBIS startet en madskole og landets første gourmetrestaurant sammen med Claus Meyer. Siden april 2013, har man uddannet sårbare unge, overvejende fra Bolivias oprindelige indianske folk, mellem 18 og 28 år til kokke, tjenere og iværksættere på byens foreløbigt [...]

Brændstof: HURTIGE MADBRØD: Indiske chapati bagt på panden (perfekt til curry, dahl eller suppe)

$
0
0
Indisk mad står højt på min hitliste. Hjemmelavet curry, dahl eller andre dejlige vegetarretter er noget af det bedste vintermad. Det varmer, smager krydret uden at være for stærkt og så mætter det også på en fin måde. Når vi laver indisk til aftensmad så bager vi gerne naan-brød til. Det er nemt og godt. Men den anden aften var der ikke tid til bage naan. Derfor kastede jeg mig ud i disse indiske pandebrød, Chapati, i stedet. Det tager max 20 min og er faktisk ganske udemærket. Ikke luftige som naan-brød, men stadig gode som tilbehør til de velduftende gryder. 

Du skal bruge:
(ca. 8 små brød)

150 g hvedemel
1/2 tsk salt
1 dl vand

Sådan gør du:
Rør dejen godt sammen. Den må ikke være for klisteret. Del den i 8 små kugler, som alle rulles helt flade - ca. 3 mm tykke. Brug godt med mel, så dejen ikke klistrer fast på bordet. Varm en tør teflon-stegepande op og bag 2-4 fladbrød ad gangen. Lad dem bage til de bobler let op og bliver gyldne. Vend så og bag på den modsatte side. Du kan evt. trykke dem lidt ned på panden for at få dem bagt mere jævnt. Serveres lune til indiske gryderetter eller bare klassiske supper. Velbekomme!

LykkesMad: Kalvehjerter i rødvin - langtidssimret

$
0
0




Det sker ikke så ofte, at min lokale Kvickly har kalvehjerter, så det var bare med at slå til. De var renset og skåret så var lige til at gå til.

Denne gang ville jeg prøve at lave dem med en god kraftig rødvinssovs, og hvad jeg ellers havde til rådighed af grønt m.m. Ellers kan man jo putte de grøntsager i man lyster f.eks. porrer, svampe eller andet.

Serverede med gratineret gulerod-kartoffelmos.

Jeg brugte: (til 2 pers.)
Kalvehjerter, ca. 300 gr.
lidt smør/olivenolie til stegning
2 løg
2 hvidløgsfed
1 æble
2 store gulerødder
ca. 100 gr. bacon i tern (erstat evt. med lidt røget paprika efter smag)
1 spsk tomatkoncentrat
3 laurbærblade
2 tsk oregano
2 tsk paprika
salt og peber fra kværn, efter smag
2-3 dl god oksebouillon (f.eks. Oscars)
ca. 3 dl rødvin
2 dl fløde el. madfløde
lidt ribsgelé
lidt maizena rørt i vand, til jævning

Klargør grøntsager, og skær det rensede, klargjorte hjerte i strimler.
Svits først kødstrimlerne af i lidt smør og olivenolie, og tag fra.

Steg derefter bacontern gyldne, og derefter hakket løg og hvidløg også til de er gyldne, ved medium varme. Kom kødet tilbage i gryden og tilsæt krydderier og tomatkoncentrat, og tilsidst revet æble og gulerødder. Hæld rødvin og bouillon ved, og lad retten simre ved lav varme under låg, gerne to timer.

Hæld fløde ved efter smag (1-2 dl) og lad det koge videre en halv times tid. Smag retten til, juster evt. med lidt ribsgelé efter smag.

Gulerod-kartoffelmosen lavede jeg som vanligt med lidt af kogevandet, et par spsk smør, salt og peber, og gratinerede den i ovnen før servering.

Server f.eks. med surt el. dampede grøntsager.
      

Klidmoster.dk: Masterchef - that's me...

Hvad skal vi bage?: Bulgur/couscous brød

$
0
0
En pludselig indskydelse fik mig til at ælte dette bulgur og couscous brød sammen til aftensmaden. Dels ville jeg gerne teste min nye hævekurv og dels syntes jeg vi skulle have noget lækkert brød til aftensmaden. Mange gange vælger jeg også tilsætte brødet hvidløgssmør, men da jeg denne gang også ville anvende brødet som morgenmad i weekenden var det udelukket.


Resultatet blev et lækkert saftigt men også lidt tungt brød, men brødet bliver også lidt tungt når du anvender  kerner, bulgur eller couscous. Fordelen er så til gengæld at brødet bliver mere svampet.


1 1/2 dl bulgur
1 1/2 dl couscous
5 dl hvedemel
3 dl kærnemælk
2 dl vand
20 g gær
1 knivspids salt

Gæren smuldres ud i hvedemelet og resten af ingredienserne tilsættes imens dejen æltes godt sammen. Dejen hæver i ca 1 time ved stuetemperatur. Derefter kommer du mel i hævekuren og kommer dejen der i. Dejen hæver nu i ca 2 timer ved stuetemperatur.

Vend forsigtig brødet ud af hævekurven og direkte på bagepapir. Fjern evt mel på brødet (kommer fra hævekurven) inden det kommes i ovnen. Bages ved 200 g i ca 30-35 minutter

Kollegiekokkene: Løgsuppe med ostebrød

$
0
0

Løgsuppe er måske den billigste ret vi har lavet her på kollegiekokkene. Til to personer er de samlede udgifter under ti kroner, og smagen er både dyb og fyldig. Retten tager lidt til at lave, mest fordi man skal have gjort løgene bløde, men det foregår ved lav varme, og man kan uden problemer gå... Read More

The post Løgsuppe med ostebrød appeared first on Kollegiekokkene.

Låvises mad: Pølsesalat.

$
0
0
Første gang jeg hørte om denne pålægssalat, var da jeg for mange år siden, arbejdede i en delikatesse og selveste Maria Hirse kom og spurte om vi havde denne salat.
Men ak nej, det kunne jeg ikke hjælpe med, og måtte så osse lige indrømme, at jeg aldrig havde hørt om den.
Efterfølgende har jeg så stiftet bekendtskab med den, og det er med stor begejstring. Nu elsker jeg simpelthen at få, en lækker skive brød med pølsesalat på.


Pølsesalat.
3 - 4 port.
2 - 3 spsk. MAYONNAISE
3/4 dl. Tykmælk
½ stk. Løg, finthakket
3 - 4 stk. Kartofler, kogte, i små tern
2 stk. Pølser, i skiver
Purløg, i stykker på ca. 1 cm.
Sennep
Salt
Peber

Mayonnaise og tykmælk røres sammen til dressing. Den smages til med salt, peber og sennep. Løg, purløg, kartofler og pølser vendes i og salaten smages atter til. Må gerne hvile i 30 minutter, inden servering.

 
TIPS:

 

 

INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Min egen opskrift

FRYSEEGNET: NEJ

SERVERES MED: Rugbrød

TIPS & TRICKS: -

ANDET: -

Louises køkken: Simrekylling

$
0
0
Jeg vil mene, at det kan lade sig gøre at lave simremad på hverdage, hvis der er købt ind dagen i forvejen OG grøntsagerne er gjort klar. Så kan det hele smides i gryden og over varmen lige når du træder ind af døren.Velbekomme......

1 kylling
1 skive selleri
2 gulerødder
1 porre
1 stor dusk persille
4 stilke timian
½ dl lys eddike
vand
1 tsk salt og 5 peberkorn

tilbehør hvide bønner i olie eddike dressing

Varm en stor gryde op med lidt fedtstof. Skær kyllingen i 8 stykker og læg dem i gryden. Rengør grøntsager og krydderurter og smid det hele ned i gryden. Hæld eddike på og lad det bruse op. Hæld vand på så det netop dækker og krydr med salt og peber. Kog op og skru straks ned. Lad det simre i ca. 1 time til 1½ time. Tag kødet op og kasser skindet. Kog suppen ind og blend den evt. med grøntsagerne. Smag til med salt og peber og server hvide bønner til.




Opholdsrum: Næææsten sunde fuldkorns pizzasnegle

$
0
0
Tip 1 til at spare penge: brug dine rester – også pålæg. Tip 2 til at spare penge: tag madpakke med hjemmefra til arbejde og skole. Tip 3 til at spare penge: kombinér ovenstående, og bag dejlige pizzasnegle! De her er næsten(!) sunde. Dejen er med fuldkorn, og kan snildt tilsættes revne grøntsager, fx gulerod […]

Zoë Escher: Hvilke japanske ingredienser egner sig bedst til sushi?

$
0
0
Jeg oplever ofte på mine sushikurser, at jeg får spørgsmålet hvilke japanske ingredienser bruges til sushi? Hvis du ikke kender en japaner eller er japansk uddannet sushikok, så kan det være en jungle især, hvis du bevæger dig hen til den lokale thaiforretning, hvis du er så heldig, at have sådan en i byen. Som […]

Spis Med: B6-Vitamin (Ptridoxin) 1

$
0
0
B6-Vitamin:
Findes fra animalske kilder i lever, kød, fjerkræ og fisk. Fra vegetabilske kilder i bælgfrugter, grøntsager, groft brød, nødder, kartofler og banan. Spis bananer, brug dem som tilbehør til asiatiske retter, brug nødder og køb eller bag brød med kerner.

Er vigtig for:
Funktionen af forskellige enzymer og har betydning for proteinstofskiftet.

Symptomer på mangel:
Forandringer i hud- og hjernefunktion, 'blodmangel' og 'depressioner'. Mangel ses især hos småtspisende

Se under mine etiketter vegetar, oksekød, svinekødsretter, kalvekød, fisk og kylling.
Retter med særlig højt B6-Vitaminindhold:
chili sin carne
chili con carne
taco dinner
salat med butterbeans og cherrytomater
linsegryde
rosenkålssalat

Anne

Dyrbys Mad: Miele bagekursus: Rugstykker

$
0
0
Jeg havde været så heldig at vinde et bagekursus i Mieles Køkkenskole i efteråret og det var så igår det løb af stablen. Vi var en otte stykker der havde vundet konkurrence og vi måtte hver især medbringe en ledsager. Jeg havde min søde veninde Marie med, da hun også selv elsker at bage.

Arrangementet startede kl.17 hvor vi fik en lækker velkomstdrink og lidt ost og pølse. Imens kunne man gå rundt i Mieles Showroom og se på deres produkter. På selve bagekurset skulle vi bage fire forskellige ting, og disse rugstykker var en af delene. Det var foruden dem vi fik serveret til "aftensmaden", som bestod af en lækker tapasanretning med ost, pølse og frugt.

Min veninde og jeg delte dejen over i to og fik dermed begge en halv dej med hjem til koldhævning i køleskabet. Jeg bagte dem i forgårs og de blev super gode :)

Ca. 12 stk.
Arbejdstid: 30 minutter (+24 timer til koldhævning)

Ingredienser
  • 75 g rugkerner stille i blød i 75 gram koldt vannd
  • 500 g hvedemel
  • 125 g rugmel
  • 75 gram kærnemælk
  • 450 g vand
  • 7 g gær
  • 13 g salt
  • Lidt rapsolie (den anvendes til at smøre den skål der skal bruges til koldhævningen)
  • Lidt kerner til at rulle bollerne i (græskar, hørfrø, solsikke, sesam mm)

På røremaskine:

1) Alle ingredienser, undtagen salt, blandes i skålen

2) Dejen røres til den er sej og sammenhængende

3) Når vandmængden er tilpasset tilsættes saltet (test: tag lidt vand på fingeren og tryk en stribe i dejen, hvis dejen "lukker" sig hurtigt igen, er vandmængden tilpas)

4) Dejen røres nu færdig

 5) Smør en beholder med lidt rapsolie og hæld dejen heri

6) Dejen skal nu koldhæve i køleskabet i 20-24 timer

7) Når du vil bage bollerne skal dejen lige "vågne", så stil den på køkkenbordet og lad den blive lidt lun 

8) Dejen hældes nu ud på et mel- og kernedrysset bord og siderne foldes ind over hinanden, så der kommer kerner på alle sider af dejen (brug en dejskraber til at vende siderne ind over hinanden)

9) Skær dejen over på langs og skær dem ud i små boller (læg dem hurtigt på en bageplade, da dejen er ret våd/tynd)

10) Bollerne bages ved 230 grader i 20-24 min












Mit livs kogebog: QUESADILLAS MED GRØNKÅL & FETA

$
0
0
sunde quesadillas med grønkål og feta - mit livs kogebogsunde quesadillas med grønkål og feta - mit livs kogebog

Jeg arbejdede engang som tjener på en mexikansk restaurant og der var bare ikke noget bedre end, når kokken lavede sine überlækre quesadillas. Jeg elsker stadig en "ægte" quesadilla godt fyldt med ost, men synes også, det er sjovt, at eksperimentere lidt med sundere udgaver. I sidste uge havde aarstiderne quesadillas med grønkål på vegetarmenuen. Jeg arbejdede lidt videre med opskriften og endte med en lækker quesadilla med grønkål, tomat og feta. Sammen med en god guacamole smager den helt fantastisk og så er den væsentlig sundere end traditionelle quesadillas.

QUESADILLAS MED GRØNKÅL & FETA

8 små tortillas
4 store stilke grønkål
3-4 tomater
1 stort løg
2 fed hvidløg
50 gr feta
50 gr revet ost
salt & peber

Fjern grønkålen fra den inderste grove stilk, skyl og snit kålen fint. Lad den dryppe af i en si.

Skyl tomater og løg. Skær begge dele i små tern.

Snit hvidløg fint.

Steg hvidløg og løg blanke i en sauterpande, kom grønkålen i og lad den falde sammen. Tilsæt tomater og smag til med lidt salt og peber.

Kom grønkålsblanding ovenpå 4 tortillas, smuldr feta over og drys med revet ost. Kom en tortilla oven på hver bund og bag dem i ovnen ved 150 grader i 5-10 minutter (til osten smelter). Alternativt kan de laves på en tør grillpande.

Servér med guacamole og salat.

GUACAMOLE

2 avokado
1 1/2 fed hvidløg
4-5 spsk cremefraiche
chiliflager
citronsaft
Flagesalt

Fjern sten fra avokadoerne og skær i fine tern. Skrab avokadokødet ud af skallen med en ske og mos det groft med en gaffel.

Bland med presset hvidløg, lidt chili og citronsaft. Smag til med salt.

sunde quesadillas med grønkål og feta - mit livs kogebog
quesadillas med grønkål og feta - mit livs kogebog
inspiration: aarstiderne.com

lidt om alt - og meget om mad: min træning uge 3.2014

$
0
0
mandag: 65 min. triceps/ baglår. 20 min. cardio på Stairmaster (level 9 - 102 etager).

tirsdag: hviledag

onsdag: 40 min. ben - forside.

torsdag: 40 min. bryst/ skulder/ biceps i superset + mave. 20 min. cardio på Stairmaster (level 8 - 94 etager).

fredag: hviledag

lørdag: 80 min. triceps/ baglår. 20 min. cardio på Stairmaster (level 9 - 102 etager).

søndag: 5 min. opvarmning på Stairmaster. 90 min ben - forside/ biceps.

Hmm... her ville jeg ønske, jeg kunne meddele at overskuddet i hverdagen er vendt tilbage. Det har dog ikke været tilfældet i den forgangne uge. Måske det ikke kun er hverdagen men også mørket, som spiller ind. I hvert fald, så har jeg været slået lidt ud af hverdagen. Det sætter også sine spor på min træning, men det er ikke noget, som stopper mig, for det er som I ved også min energiopladning.
Tirsdag havde jeg hviledag, da jeg gerne ville give kroppen ro efter behandling af min 'stramme' skulder/ nakke. Onsdag var energien der bare ikke, så efter en  halv træning med kæresten blev det ikke til mere. Trods sen sengetid fredag aften, som godt kan f***ke søvnrytmen lidt op for et udpræget A-menneske som mig, så har weekenden budt på to gode træninger i selskab med ham den lækre.
Den opmærksomme læser vil dog bemærke, at jeg igen har fået lidt cardio ind i programmet - det var simpelthen blevet for savnet. Det var derfor også alt for fedt at få rigtig sved på panden på Stairmasteren. Jeg ved dog med mig selv, at jeg skal holde igen, for ikke at falde i den rille, hvor kroppen stresses af cardio-træningen. Derfor er min limit pt en time om ugen, som i denne uge blev fordelt på 3x 20 min.
Nu er det mandag igen og ny træningsuge skydes i gang.

God træning!
Viewing all 81480 articles
Browse latest View live